Scottie en Luca

Een Uniek Avontuur met een Schotse Hooglander

Welkom in de bijzondere wereld van Scottie en Luca, waar een levensgrote Schotse Hooglander het stralende middelpunt is van een uniek avontuur. Scottie, een imposante roodbruine koe met gigantische hoorns, wordt liefdevol bestuurd door Luca, die dapper bovenop haar zit.

De Magie van Scottie’s Aanwezigheid

Een ongebruikelijk duo dat niet alleen de wereld ontdekt, maar ook geniet van alle aandacht van verwonderde bezoekers. Scottie is niet zomaar een Schotse Hooglander; ze is een zachtaardige reus, langzaam bewegend en vol liefde. Haar enorme hoorns maken haar 2.20 meter lang, 1.50 meter hoog en 1.20 meter breed. Met haar imposante verschijning trekt ze direct de aandacht en zorgt voor een unieke beleving op elk evenement.

Scottie en Luca: De Verbindende Kracht

Samen met Luca gaan ze op ontdekkingsreis, nieuwsgierig naar alles wat de omgeving te bieden heeft. Iedere plek heeft wel iets unieks, en anders maken Scottie en Luca er wel iets bijzonders van. Of het nu gaat om groene weides, stedelijke straten of feestelijke evenementen, Scottie en Luca voegen een vleugje magie toe aan elke omgeving.

De Veelzijdigheid van Scottie en Luca

Scottie en Luca zijn niet alleen passieve deelnemers; ze zijn van alle markten thuis. Met hun aanwezigheid brengen ze niet alleen bewondering teweeg, maar ze staan ook klaar om deel te nemen aan opdrachten en speciale acties voor de bezoekers. Of het nu gaat om het verspreiden van vrolijkheid, het uitvoeren van grappige stunts of het betrekken van het publiek bij ludieke activiteiten, Scottie en Luca zijn er klaar voor.

Een Betoverende Aanvulling op Elk Feest

Of je nu een evenement, festival of speciale gelegenheid hebt, Scottie en Luca voegen een dosis originaliteit en verwondering toe aan elke setting. Hun ongewone verschijning, samen met de bereidheid om deel te nemen aan speciale acties, maakt hen een waardevolle aanvulling op elk feest. Dus, als je op zoek bent naar een unieke ervaring die de grenzen van het gewone overschrijdt, nodig dan Scottie en Luca uit en laat je betoveren door dit bijzondere duo.

Neem vrijblijvend contact met ons op om Scottie en Luca te boeken via info@beeldenkabinet of 0641829192