Lakeien ontvangstact

typetjes

Een Lachwekkende Verrijking

Sta klaar voor een onvergetelijke ervaring op jouw feest of festival, want onze typetjes staan paraat om de boel op stelten te zetten. Met acts vol verhalen die naadloos aansluiten op jouw evenement, brengen deze kleurrijke karakters een mix van hilariteit, onschuld, opvallendheid, humor en hoogwaardig entertainment naar de voorgrond. Van een rommelige verkoopster tot een desinfectie duo en zoekende avonturiers, onze typetjes beloven een unieke, interactieve en bovenal lachwekkende belevenis.

Typetjes op Maat

Naast onze bestaande typetjes, creëren wij ook op maat gemaakte karakters voor jouw feest. Of je nu harten-kostuums, schapen, lakeien of buurvrouw&buurvrouw wenst, wij passen onze typetjes aan op de specifieke wensen van jouw evenement. Zo wordt elk feest een unieke en persoonlijke ervaring, waarbij onze karakters zorgen voor een ongekende sfeer van vreugde en vermaak.

Recyclebende Fred
buurvrouw en buurvrouw typetjes
sketch verzorgingshuis poeziealbum

Nel’s Rommelmarkt Avontuur: Lachen om Rommel Verkopen

Nel, de onnavolgbare rommelverkoopster, betreedt het toneel met een komische twist en een flinke dosis onschuld. Temidden van haar schijnbaar nutteloze ‘schatten’ weet ze met aanstekelijke humor de aandacht te trekken. De rommelmarkt wordt omgetoverd tot een hilarische ervaring waarbij het verkopen van rommel een waar genot wordt. Het publiek kan zich verwachten aan een bonte mix van verbazing en gelach terwijl Nel haar ‘schatten’ op onvergetelijke wijze aanprijst.

Desinfectie Duo: Bernadette en Inez Zorgen voor Hygiënische Humor

Voor een dosis hygiënische humor staan Bernadette en Inez, ons desinfectie duo, garant. Gehuld in hun eigenaardige outfit, gewapend met rugspuiten vol desinfectiemiddel, gaan ze op een chaotische en hilarische wijze de strijd aan met onzuiverheden. De typetjes beloven niet alleen een grondige desinfectie, maar ook een speelse twist in de hygiënische sfeer van jouw evenement.

Op Zoek naar een Slaapplek: Olly en Cody’s Avontuur

Olly en Cody, twee komische zielen op zoek naar een slaapplek, brengen een unieke sfeer van onhandigheid en humor. Hun zoektocht naar de perfecte slaapplek zorgt voor komische situaties en een vermakelijke interactie met het publiek. De avonturen van Olly en Cody voegen een lichtheid toe aan het feest, en de onverwachte wendingen zorgen voor een blijvende herinnering bij de aanwezigen.

Een Overvloed aan Karakters: Onze Typetjes in Actie

De veelzijdigheid van onze typetjes komt pas echt tot uiting wanneer je kiest voor een scala aan karakters. Van grappige clowns tot verfijnde lakeien, onze typetjes brengen niet alleen een lach, maar ook een unieke ambiance naar jouw evenement. Kies je voor een thematisch feest, dan transformeren wij onze typetjes moeiteloos naar passende karakters die de sfeer van jouw evenement versterken. Met een uitgebreide selectie van outfits, verhalen en interactieve elementen, staan onze typetjes garant voor een ongekende ervaring die je gasten nog lang zullen koesteren.

LOCATIE

Holthe 1
9411 TL Beilen

E-mail

info@beeldenkabinet.nl
www.beeldenkabinet.nl

telefoon

+31 (0) 6 418 29192
.