Dagbesteding activiteiten

Dagbesteding activiteiten voor verzorgingshuizen? Je boekt ze bij het Beeldenkabinet

Ben je activiteitenbegeleider in een verzorgingshuis en zoek je naar een originele manier om een lach op het gezicht van de bewoners te toveren? Dan boek je een typetje bij het Beeldenkabinet! Een typetje brengt gezelligheid en is vaak een feest van herkenning voor ouderen.

Zo komen bijvoorbeeld handelaarsvrouwen Nel en Sien met hun rariteitenkar naar de woonkamer van een verzorgingstehuis, zingend om hun entree groots aan te kondigen. In de kar hebben ze allerlei spullen van weleer. Slobkousen bijvoorbeeld, snijbonen en zeefjes. Spulletjes van vroeger die tegenwoordig in de vergetelheid zijn geraakt. Deze spullen brengen herinneringen en verhalen in de mensen naar boven, en Sien en Nel gaan graag in gesprek met de ouderen. Niet alleen fijn voor de ouderen, ook leerzaam voor het (jongere) personeel!

Dagbesteding activiteiten ouderen als maatwerk

Daarnaast heeft het Beeldenkabinet een breed scala aan andere typetjes die graag naar verzorgingstehuizen komen om de bewoners te vermaken, laten lachen, laten zingen. Zoek je een speciaal typetje, bijvoorbeeld voor een gelegenheid of speciaal thema, maar vind je deze niet in ons portfolio? Schroom niet contact op te nemen! We kijken graag samen met je naar de mogelijkheden, bijvoorbeeld door een bestaande act aan te passen of een nieuw karakter te creëren. Dagelijks zijn we bezig met het ontwikkelen van nieuwe personages en acts dus we kunnen snel schakelen.

Over het Beeldenkabinet

Als het Beeldenkabinet hebben we al tientallen levende beelden en typetjes gecreëerd. Van historische figuren tot fantasievolle personages, we brengen door heel Nederland verhalen tot leven. We hebben een uitgebreid portfolio dat regelmatig wordt aangevuld met nieuwe typetjes en levende standbeelden. Naast al bestaande acts denken we ook graag met onze klanten mee over maatwerk voor bijvoorbeeld een speciaal thema of evenement.

Dagbesteding activiteiten boeken?

Ook dagbesteding activiteiten boeken voor ouderen? Neem contact op met het Beeldenkabinet! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

nel en sien met hun rariteitenkar in verzorgingshuizen. Verhalen en herinneringen ophalen
dagbesteding activiteiten

Bezoek Beeldenkabinet nu ook op facebook