Levende standbeelden

Een Unieke Belevenis voor Jouw Evenement

Bij het Beeldenkabinet ben je aan het juiste adres voor een unieke en betoverende ervaring: levende standbeelden. Of je nu een festival organiseert, een bedrijfsuitje plant, een open dag organiseert, of gewoon op zoek bent naar een bijzondere toevoeging aan je evenement, onze levende standbeelden brengen een vleugje magie en verwondering naar elke gelegenheid.

Een Diverse Selectie van Levende Standbeelden

Bij Beeldenkabinet bieden we een diverse selectie van levende standbeelden die je gasten zullen betoveren. Onze acts zijn uitgevoerd door professionele artiesten en bieden een unieke prijs-kwaliteitsverhouding. We begrijpen dat elk evenement uniek is, daarom hebben we een breed scala aan levende standbeelden om uit te kiezen. Hier zijn enkele van onze graag geziene levende standbeelden:

1. Medusa

Medusa, de betoverende Griekse godin met een haardos van slangen, nodigt het publiek uit met de verleidelijke woorden: “Kom hier als je durft… dan krijg je wat lekkers!” Ze weet jong en oud te betoveren met haar charme en speelse interacties, en voor de kleintjes zijn er zelfs ‘lekkere slangetjes’.

levend standbeeld griekse godin medusa

2. Aletta Jacobs

Aletta Jacobs, een icoon van de vrouwenrechtenbeweging en arts, komt tot leven als levend standbeeld. Haar strijd voor vrouwenkiesrecht en vrede heeft haar over de hele wereld gebracht. Ontdek haar indrukwekkende verhaal en laat je inspireren door haar vastberadenheid.

living statue aletta jacobs

3. Mr. Moneypenny

De miljonair uit het beroemde Monopolyspel, Mr. Moneypenny, is een bekend gezicht in vele huiskamers. Laat je meeslepen in het spelletje dat hij graag met het publiek speelt en geniet van zijn charme en humor.

living statue mr moneypenny

4. Schoenpoetser

Een tikkeltje ondeugend en brutaal, de schoenpoetser is altijd klaar om je schoenen onder handen te nemen. Maar pas op, voor je het weet, ben je zelf aan het poetsen terwijl de schoenpoetser grinnikend toekijkt.

levend standbeeld schoenpoetser

Levende Standbeelden voor Diverse Gelegenheden

Onze levende standbeelden zijn geschikt voor allerlei soorten evenementen, waaronder:

  • Festivals
  • Winkelcentra
  • Straatfestivals
  • Braderieën
  • Fiets4daagsen
  • Wandel4daagsen
  • Markten
  • Openlucht evenementen
  • Bedrijfsuitjes
  • Open dagen

Of je nu een grootschalig festival organiseert of een intiem bedrijfsevenement, onze levende standbeelden voegen een uniek en memorabel element toe aan de beleving van je gasten.

Neem Contact op voor een Op Maat Gemaakte Beleving

Bij Beeldenkabinet begrijpen we dat elk evenement anders is en unieke behoeften heeft. Daarom gaan we graag met jou in gesprek om een op maat gemaakte levende standbeeldervaring te creëren die perfect past bij jouw evenement.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem gerust contact met ons op. We staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken en je gasten te betoveren met de magie van onze levende standbeelden. Bij Beeldenkabinet brengen we verbeelding tot leven!

Zie Beeldenkabinet ook op facebook!