Levende standbeelden

Een variëteit aan levende standbeelden

Beleef levende standbeelden op jouw festival. Bij het Beeldenkabinet vindt je een grote variëteit aan living statues. Wij hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze acts zijn uniek en worden uitgevoerd door professionele artiesten.

Enkele graag gezien levende standbeelden zijn Aletta Jacobs, Medusa, Schoenpoetser en Mr Moneypenny. Voor ieder evenement is een geschikt beeld aanwezig of te maken.

Living statue Medusa

Medusa

‘Kom hier als je durft… dan krijg je wat lekkers!’ Medusa, de mooie Griekse godin met een haardos van slangen, verleidt het publiek om bij haar te komen. Ze paait kinderen met ‘lekkere slangetjes’…

20190414 Aletta H. Jacobs 02 - Henry's Photography

Aletta Jacobs

Voorvechtster van Vrouwenkiesrecht en arts.
Aletta Jacobs is vooral bekend als feministe en pacifiste. Haar strijd voor het vrouwenkiesrecht en de vrede voert haar over de hele wereld.

Roel Lemstra fotografie -stiefkiekn2018

Mr. Moneypenny

De miljonair van het Monopoly spel

Mr Moneypenny komt in de meeste huiskamers voor bij in het bekende Monopoly spel. Mr Moneypenny is een oudere miljonair, die graag het spelletjes met het publiek speelt.

Levend standbeeld Schoenpoetser

Schoenpoetser

Een tikkeltje ondeugend en brutaal. Pas op voor deze schoenpoetser! Voor je het weet ben je zelf aan het poetsen en kijkt de schoenpoetser hoe je het doet.

Living Statues Festival

Onze living statues zijn in te huren voor onder andere winkelcentra, straatfestivals, evenementen, braderieën, fiets4daagsen, wandel4daagsen, markten en andere openlucht evenementen. Uiteraard zijn de levende standbeelden ook in te zetten tijdens een bedrijfsuitje of een open dag.

Contact

Graag gaan wij met jouw in gesprek voor een op maat aangepaste levend standbeeld voor jouw evenement. Neem gerust contact met ons op, om een vrijblijvende offerte aan te vragen.