mr moneypenny monopoly

WORKSHOP de Magie van Levende standbeelden

Workshops voor Toekomstige Kunstenaars

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou voelen om een levend standbeeld te zijn? Om stil te staan als een monument, een kunstwerk dat de tijd lijkt te bevriezen, omringd door een verwonderd publiek? In onze workshops voor levende standbeelden bieden we je de kans om deze magische ervaring zelf te beleven. Ontdek hoe je een levend standbeeld wordt, van het kiezen van een kostuum tot het ontwikkelen van je eigen act, en laat je inspireren door de wereld van de levende standbeelden.

Transformeer in enkele Minuten in een beeld

In onze workshop tent word je in een mum van tijd getransformeerd tot een levend standbeeld. Professionele begeleiders, die zelf ervaren levende standbeelden zijn, staan klaar om je te begeleiden. Het begint met het aantrekken van een kostuum dat perfect bij jou past. Of je nu een historische figuur, een sprookjesachtig personage, of iets geheel unieks wilt zijn, de keuze is aan jou. Samen met de begeleiders bedenk je een act die bij jouw gekozen kostuum past, en dan is het tijd om het in de praktijk te brengen.

Je neemt plaats op een sokkeltje en begint je transformatie tot levend standbeeld. Leer hoe je stilstaat, hoe je je ademhaling onder controle houdt en hoe je je publiek kunt betoveren met je bewegingen en uitdrukking. Het is een onvergetelijke ervaring om te ontdekken hoe je in een oogwenk een kunstwerk wordt dat de aandacht van iedereen trekt.

Op Locatie: Workshops die naar Jou toekomen

Als je geen gelegenheid hebt om onze workshop tent te bezoeken, zorgen wij ervoor dat de workshop naar jou toekomt. We bieden workshops op locatie, bijvoorbeeld op scholen, verenigingen of evenementen. Onze professionele begeleiders brengen al hun expertise met zich mee en leren je alles wat je moet weten om een geweldige levende standbeeldact neer te zetten.

Tijdens deze workshops vertellen we je over het bedenken van een act die bij je past, het maken van een kostuum dat je karakter versterkt, en het aanbrengen van de juiste schmink om je transformatie compleet te maken. We moedigen je aan om kostuums mee te brengen, zodat je in de groep kunt oefenen en je act kunt verfijnen.

Treed buiten je Comfortzone

Het deelnemen aan een workshop levende standbeelden biedt niet alleen een kans om te leren hoe je een levend standbeeld wordt, maar het is ook een avontuur in acteren, creativiteit en zelfexpressie. Het is een kans om buiten je comfortzone te treden, om te leren hoe je je lichaam en gezicht kunt gebruiken om een verhaal te vertellen zonder woorden. Het is een oefening in geduld, concentratie en het vermogen om stil te staan in een wereld die altijd in beweging is.

Dus, als je ooit hebt gedroomd van het zijn van een levend standbeeld, aarzel dan niet langer. Boek een workshop ‘hoe word ik een levend standbeeld’ en ontdek de magie van deze unieke kunstvorm. Het is een ervaring die je leven zal verrijken, je creativiteit zal ontwikkelen, en je de kans zal geven om even stil te staan in een wereld vol beweging. Steengoed, rotsvast en beeldschoon, dat is wat je zult worden.

LOCATIE

Holthe 1
9411 TL Beilen

E-mail

info@beeldenkabinet.nl
www.beeldenkabinet.nl

telefoon

+31 (0) 6 418 29192
.