Straatartiesten

Straatartiesten boeken? Kies voor levende standbeelden van het Beeldenkabinet!

Organiseer jij een evenement zoals een festival of een braderie en ben je op zoek naar een bijzondere aanvulling? Straatartiesten geven meer kleur, levendigheid en vermaak aan de dag. Via het Beeldenkabinet boek je levende standbeelden voor ieder evenement door heel Nederland.

Levende standbeelden verwonderen, ontroeren en toveren een glimlach op het gezicht van het publiek. Geen betere straatartiesten van living statues, die je evenement of festival opluisteren met hun aanwezigheid.

Festival met straatartiesten

Wil je een festival organiseren met alleen living statues? Dat kan! Een living statues festival is voor jong en oud en voor ieder thema. Levende standbeelden trekken mensen naar een activiteit. Bovendien is het een geluidsarm optreden dat weinig voorbereiding vraagt. Je hoeft geen toneel op te bouwen bijvoorbeeld, of een geluidsinstallatie aan te sluiten. Een living statue festival kan op bijna alle locaties gehouden worden, van dorp tot stad of winkelcentrum. Je kunt een festival zo groot of klein maken als je zelf wilt, van vier tot dertig straatartiesten, afhankelijk van de locatie en het budget.

Keuze uit verschillende straatartiesten

Bij het Beeldenkabinet heb je een ruime keuze aan levende standbeelden en typetjes. We hebben standbeelden voor ieder thema, van historische personages tot fantasiefiguren en leuke typetjes. Wij hebben al tientallen levende standbeelden gecreëerd en tot leven gebracht. En daar gaan we ook graag mee door. Voortdurend zijn we bezig met het bedenken van nieuwe personages en kunnen ook op korte termijn een nieuwe creatie maken als bijvoorbeeld maatwerk gewenst is. Voor een bruiloft of bedrijfsfeest met een speciaal thema bijvoorbeeld, voor de opening van een bibliotheek of voor het presenteren van een quiz. Onze beelden zijn niet statisch en hebben een goede interactie met het publiek.

Straatartiesten op jouw evenement?

Wil je ook straatartiesten op jouw evenement of festival? Neem contact op met het Beeldenkabinet en wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.

hartenduo valentijn
straatartiesten