Living sculptures clowns

Living sculptures

Living sculptures | of levende standbeelden zoals ze in het Nederlands worden genoemd. Het Beeldenkabinet heeft een heel arsenaal aan living sculptures. Wij hebben jarenlange ervaring bij ons kunt u Levende Standbeelden en – Sculpturen huren. Ruim 50 acts verdeeld over realistische figuren en beelden waar u enige verbeelding bij nodig heeft.

Living sculptures verhalen

Samen met de standbeelden maken wij verhalen hier staan de living sculptures centraal. Levensechte unieke personages, stuk voor stuk brengen zij het publiek in verwondering. Toeschouwers worden met verbazing meegenomen in het verhaal, hiervoor gebruiken we de nodige creativiteit, kostuumdesign en talent, maar het belangrijkste is de interactie met het publiek. We zorgen ervoor dat iedereen met een grote glimlach rondloopt.

Living statues overzicht

Zoals gezegd hebben wij ruimt 50 acts. Bekijk ze hier allemaal. We noemen hieronder een aantal bekenden;

Een levend standbeeld is een standbeeld dat wordt gevormd door een of meerdere personen. Door gebruik te maken van schmink en aangepaste kleding kunnen de mooiste levende standbeelden worden gemaakt. Het vergt nog al een groot uithoudingsvermogen omdat het de bedoeling is dat de persoon of personen zich langdurig niet bewegen.

Levende Standbeeld Festivals

In Arnhem wordt elk jaar sinds 1996 een weekend georganiseerd onder de noemer ‘Nederlands Kampioenschap Living Statue’. Dit wordt vanaf 2004 tot 2020 het World Statues Festival genoemd. Het leuke is dat er ook kinder statues zijn te bewonderen. Vanaf 2021 zullen in Ede de Nederlandse kampioenschappen gehouden worden. i En in de Provincie Drenthe houden ze de Drentse kampioenschappen Living Statues, oftewel Stiefkiekn. Dit sfeervolle evenement wordt sinds 2009 jaarlijks in Westerbork gehouden.

Een festival organiseren?

Het Beeldenkabinet kan hierbij helpen want wij hebben een groot netwerk en aanbod van living statues. Wij staan niet stil en er komen jaarlijks meerdere nieuwe creaties bij. In opdracht kunnen wij een festival organiseren. We regelen dan een x-aantal beelden vanaf € 395,- per beeld. We maken een mix tussen volwassenen beelden en kinderbeelden. We zorgen natuurlijk voor 100% kwaliteit van de acteurs en de act die ze opvoeren.

Promotie van uw evenement is natuurlijk ook belangrijk. Hier kunnen wij u ook bij helpen. Soms koppelen wij aan het festival een wandelroute, zodat de winkels en horeca meer bezoekers ontvangen. Heeft u interesse in een living statues festival in uw stad, dorp of centrum, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Stiefkiekn 2018 prijsuitreiking met Jacques d'Ancona en burgemeester Damsma
Prijsuitreiking Stiefkiekn 2018 met Jacques d'Ancona en Burgemeester Damsma