Boek hier jouw straatartiest

Unieke straatartiesten

Beleef een straatartiest op jouw festival. Bij het Beeldenkabinet vindt je een uniek aanbod in straattheater. Wij hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Onze acts zijn handgemaakte ontwerpen en worden uitgevoerd door ervaren artiesten.

Graag geziene straatartiesten zijn Olly & Cody, Razende reporters en de verbaasde kabouter

Olly en Cody bij de schaapskooi in Orvelte

Olly & Cody

Twee vrolijke schapen op zoek naar een nieuwe kudde.
De Drentse Heideschapen met hun mooie, lange lokken en gedraaide hoorns zoeken aansluiting bij allerlei groepjes. Ruikt de nieuwe kudde goed, lopen ze hetzelfde tempo en kun je de kudde knuffelen?

straatartiest razende reporters

Razende reporters

Twee onnozele reporters wandelen of fietsen de route van jouw evenement en doen verslag aan de lokale radio- en tv zender. In het dorp aangekomen gaan ze de deelnemers interviewen, fietsen keuren en eten verzamelen voor de avond die ze nog voor de boeg hebben.

straatartiest verbaasde kabouter

Kabouter

Deze lieve kabouter is gek op kinderfeestjes en evenementen. Bij een verbaasde blik gaan de punten van haar kaboutermuts omhoog. Ze vermaakt haar kinderpubliek met het voorlezen van verhalen. Een sprekende look-a-like van Kwebbel, de verbaasde kabouter.

Straatartiestenfestival

Onze straatartiesten zijn in te huren voor onder andere straatfestivals, evenementen, braderieën, fiets4daagsen, markten en andere openlucht evenementen. Uiteraard ook geschikt voor (overdekte) winkelcentra of op campings.

Contact

Graag gaan wij met jouw in gesprek voor een op maat aangepaste straatartiest voor jouw evenement. Neem gerust contact met ons op, om een vrijblijvende offerte aan te vragen.