Vindt hier jouw straatartiest

Typetjes

Ben jij voor je evenement of feest op zoek naar entertainment? Dan ben je bij het hier op het juiste adres. Het beeldenkabinet heeft een grote kast vol met levende standbeelden en kan typetjes leveren op maat. Stel je wilt Meneer en Mevrouw De Bok, die op bezoek zijn tijdens jouw buitenevenement. Meneer en Mevrouw De Bok lopen rond en zal het publiek vermaken met hun onnozele praat. En ze zullen ook zeker hun camera meenemen of hun belevenissen vast te leggen. Maar ook kunnen Meneer en Mevrouw De Bok op jouw besloten feest de boel op stelten zetten. Ze komen onverwachts binnen en gaan aan een tafeltje zitten met hun eigen koffiekan en broodtrommel. In overleg is veel mogelijk.

meneer de bok

Levende standbeelden

Ook leveren wij professionele levende standbeelden. Ervaren artiesten zullen het publiek in verbazen en en in verwondering achterlaten. Levende standbeelden in allerlei pluimage. Van Willem van Oranje tot Flipje. En van een dirigent tot Aletta Jacobs.

schoenpoetser

De levende standbeelden staan op sokkels, zijn van brons, tin, zilver, goud of koper. Hebben allen hun eigen verhaal, waarmee ze het publiek zo lang mogelijk proberen vast te houden bij hun sokkel.

Ook zijn de levende standbeelden heel goed in te zetten bij een opening van een symposium, een open dag op een opening van een bedrijf. Bezoekers worden op een unieke manier verwelkomt en komen al met een lach binnen op jouw feestje.

Bellen of Mailen

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. wij zorgen voor een kwalitatief optreden voor een nette prijs. Bel 0641829192 of mail info@beeldenkabinet.nl