Typetjes

Typetjes voor een relatie event? Kies voor het Beeldenkabinet!

Organiseer jij een binnen en/of buitenevenement en ben je op zoek naar acts die je dag opluisteren? Kies dan voor typetjes van het Beeldenkabinet. Typetjes vallen op, zijn kleurrijk vertellen een heel eigen verhaal dat soms een lach op het gezicht van het publiek tovert. De betere openingsact voor een relatie event.

hartenduo valentijn

Typetje in opdracht

Het Beeldenkabinet heeft een ruim aanbod aan typetjes. Dit zijn fictieve, komische personages met sterk uitgesproken eigenschappen en karaktertrekjes. Veel van onze typetjes zijn dan ook stereotypen die clichés bevestigen.

Maar je zult altijd zien dat voor jouw jubileumfeest een ander personage nodig is. Ook dan is het Beeldenkabinet een goede gesprekspartner. Graag gaan we in overleg welk typetje we kunnen creëren voor jouw event. Voor ieder thema is iets unieks te bedenken.

grappige typetjes
typetjes

Daarnaast heeft het Beeldenkabinet tientallen levende standbeelden. Levende standbeelden zijn voorbeelden van kunsten op straat voor alle leeftijden. Het is een rustige vorm van optreden waarbij je geen podium op hoeft te bouwen of een geluidsinstallatie aan te sluiten. En in tegenstelling tot wat het woord ‘standbeeld’ doet vermoeden hebben living statues wel degelijk interactie met het publiek door middel van bewegingen. Op deze manier reageert het standbeeld op het publiek en kan de artiest zijn of haar verhaal vertellen.

Over het Beeldenkabinet

Als het Beeldenkabinet hebben we al tientallen levende beelden gecreëerd en tot leven gebracht. We brengen door heel Nederland personages en verhalen tot leven, van historische figuren tot fantasievolle personages die hun eigen verhaal vertellen. Ons portfolio is uitgebreid en wordt voortdurend aangevuld. Voor ieder evenement hebben we een levend standbeeld of een typetje. Vind je niet precies wat je zoekt? Wij leveren ook maatwerk. Voortdurend creëren we nieuwe personages en verhalen en houden van een uitdaging. Heb je op korte termijn een levend standbeeld nodig en vind je in ons aanbod niet wat je zoekt? We denken graag met je mee en creëren een levend standbeeld voor je dat aansluit bij het thema en jouw wensen.

Straatartiesten boeken

Ook kunsten op straat tijdens een festival, braderie of ander evenement? Boek levende standbeelden bij het Beeldenkabinet en luister de dag op met bijzondere, ontroerende en betoverende beelden!

Bezoek Beeldenkabinet nu ook op facebook