Grappige typetjes

Grappige typetjes tijdens een evenement? Boek een typetje bij het Beeldenkabinet!

Ben jij bezig een festival, braderie of een ander evenement te organiseren, en zoek je een act die extra sfeer en leven geeft aan de dag? Boek dan een grappig typetje bij het Beeldenkabinet! Met een typetje dat goed aansluit op het thema van je evenement heb je zeker een act die een glimlach tovert op de gezichten van je bezoekers. Typetjes zijn interactief, hilarisch en opvallend.

Wat is een grappig typetje?

Een typetje is een fictief en komisch personage. De karaktertrekken worden vaak karikaturaal uitvergroot en het grappige typetje heeft uitgesproken eigenschappen. Veel grappige typetjes zijn dan ook stereotypen die clichés bevestigen. Soms dadelijk herkenbaar, soms moet je twee keer kijken.

Typetjes geven extra sfeer aan een evenement. Wat dacht je van twee zwervers met een overvolle winkelwagen die op zoek zijn naar onderdak voor de nacht? Of Asterix en Obelix die je evenement opluisteren met hun aanwezigheid. De Desinfectantes Bernadette en Inez helpen alles te ontsmetten, de poëziedames dragen gedichten voor en Miep van de radio komt je graag interviewen. Ieder typetje heeft zijn of haar eigen act en verhaal, dat we aan kunnen passen aan jouw evenement.

Maatwerk

Heb je in ons portfolio geen grappig typetje gevonden dat bij jouw wensen past? Laat het ons weten! Wij zijn voortdurend bezig met het creëren van nieuwe personages en verhalen, en we houden van een uitdaging, ook als het gaat om een korte termijn boeking. Laat ons weten wat je zoekt, en wij zorgen voor een maatwerk oplossing. Dat kan het in het leven roepen van een nieuw typetje zijn, of het aanpassen van een bestaand typetje naar het evenement of thema.

Grappig typetje op jouw evenement?

Ook een grappig typetje voor jouw evenement? Neem contact op met het Beeldenkabinet en we vertellen je graag wat er mogelijk is!

grappige typetjes
desinfectante

Bezoek Beeldenkabinet nu ook op instagram