Winterthema

Levende standbeelden of typetjes met een winterthema? Boek een act bij het Beeldenkabinet!

Entertainment is van en voor het hele seizoen. Dus ook voor de winter! Dit seizoen leent zich uitstekend voor bekende en minder bekende winterthema’s. Bij het Beeldenkabinet hebben we dan ook verschillende acts met een winterthema.

Het ‘koude seizoen’ kent zijn specifieke winterthema’s. Sinterklaas en Piet bijvoorbeeld, en de Kerstman. Natuurlijk mogen we daarbij ook de karakters uit de verhalen van Charles Dickens niet vergeten.

Levende standbeelden en typetjes met winterthema

Het Beeldenkabinet heeft diverse levende standbeelden en typetjes die perfect bij het winterthema passen, zoals typetje Nel met haar rariteitenkar (Dickens), de levende standbeelden Mr. en Mrs. Brownlow (Dickens), het duo Peper en Noot (Pieten) en ‘bevroren’ (meisje met een sneeuwpop). Maar ook voor meer algemene winterthema’s zoals apres-ski en sneeuwpret heeft het Beeldenkabinet acts in het portfolio. Alle acts hebben actief interactie met het publiek, met of zonder het gebruik van taal. Levende standbeelden staan namelijk niet alleen maar stil, maar voeren soms ook een stille dialoog met mensen. En typetjes verkennen graag de omgeving en het publiek!

Winterthema op maat

Het Beeldenkabinet heeft al tientallen levende standbeelden en typetjes gecreëerd en acts tot leven gewekt. Van bekende of historische personen tot fantasievolle personages, wij brengen verhalen tot leven door heel Nederland. Ons portfolio is dan ook heel uitgebreid. Toch kan het zijn dat het typetje of levende standbeeld voor een winterthema van jouw keuze hier niet tussen zit. Laat het ons gerust weten! Wij hebben jarenlange ervaring met het creëren van nieuwe acts en zijn heel flexibel. Samen met jou maken we een typetje of standbeeld op maat door een bestaande act aan te passen of een heel nieuw personage te creëren.

Levende standbeeld of typetje boeken?

Ook een levend standbeeld of een typetje in een winterthema op jouw evenement of feest? Neem contact op met het Beeldenkabinet en we vertellen je alles over de mogelijkheden.

Duo Peper en Noot muziekpieten
winterthema
gierige nel

Bezoek Beeldenkabinet nu ook op instagram