entertainment uit beilen

Ben jij voor je evenement of feest op zoek naar entertainment en vermaak? Dan ben je bij het hier op het juiste adres. Het beeldenkabinet is een grote kast vol met levende standbeelden en typetjes. Levende standbeelden en typetjes gespeeld door ervaren acteurs. Er is een ruime keuze in unieke creaties, maar we maken ook graag typetjes of levende standbeelden op maat.

Wij verzorgen entertainment vanuit Beilen. Opdrachten doen we door het hele land, maar ook daarbuiten.

Typetjes

Typetjes worden vaak ingezet bij buitenevenementen, bij feestjes of festivals. Ieder evenement is anders en daarom wordt in overleg het verhaal van het typetje of typetjes besproken met de opdrachtgever, zodat het entertainment passend is in uw evenement.

DE RECYCLE-BENDE

De Recycle-bende is een ‘milieu-maniak’ die allerlei afval verzamelt om te recyclen. Van de grondstoffen worden nieuwe producten gemaakt. De Recycle-bende heeft een karretje bij zich waar papier, metaal, glas, karton, piepschuim, groenafval, hout en kunststof wordt verzameld.
Uiteraard zal de bende haar best doen om bij bezoekers van jullie feestdag alle overbodige materiaal te krijgen. Als het moet, gaan de tassen op de kop. Daarbij zal de recycle-bende nog even haarfijn uitleggen wat recyclen is.

SJUUL DE SJOELKAMPIOEN

Sjuul de Sjoelkampioen denkt dat hij/zij sjoelkampioen is. Sjuul neemt de sjoelbak overal mee naartoe en daagt de bezoekers uit voor een wedstrijdje. Voordat het sjoelen kan beginnen is een warming-up het belangrijkste. Uiteindelijk blijken de tegenstanders het sjoelen toch net iets beter onder de knie te hebben dan onze Sjuul.

Sjuul is een beetje een nerd met een haarband en valt nogal op dankzij de sjoelbak. Deze wordt werkelijk overal mee naartoe genomen – tot in de feesttent.

Alternatief op Sjuul de Sjoelkampioen is een spel als ‘Centie pikken’ of ‘Landje pikken’.

BOBBY de PAPARAZZI FOTOGRAAF

Deze glamoureuze glitter Bobby maakt foto’s van en met de bezoekers van jouw evenement. Bobby heeft allerlei attributen bij zich om de meest originele foto’s te maken, de foute feestfotograaf. Na afloop van het evenement krijgt de organisatie de foto’s om op social media te plaatsen, zodat bezoekers hier hun foto’s vandaan kunnen halen.

Bobby heeft attributen zoals tekstballonnetjes, hoofddeksels, gekke brillen etc. Bobby kan zowel een man als een vrouw zijn.        

Levende standbeelden

Ook leveren wij professionele levende standbeelden. Ervaren artiesten zullen het publiek in verbazen en en in verwondering achterlaten. Levende standbeelden in allerlei pluimage. Van mega-taart-jurken tot een Dirigent en van een Labyrint tot Tante Til.

De levende standbeelden staan op sokkels, zijn van brons, tin, zilver, goud of koper. Hebben allen hun eigen verhaal, waarmee ze het publiek zo lang mogelijk proberen vast te houden bij hun sokkel. Entertainment ten top.

Ook zijn de levende standbeelden heel goed in te zetten bij een opening van een symposium, een open dag op een opening van een bedrijf. Bezoekers worden op een unieke manier verwelkomt en komen al met een lach binnen op jouw feestje.

Bellen of Mailen

Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte. wij zorgen voor een kwalitatief optreden voor een nette prijs. Bel 0641829192 of mail info@beeldenkabinet.nl

Entertainment uit Beilen is een schot in de roos!

Mad Hatter - entertainment uit Beilen
Mad Hatter - foto Miranda

LOCATIE

Holthe 1
9411 TL Beilen

E-mail

info@beeldenkabinet.nl
www.beeldenkabinet.nl

telefoon

+31 (0) 6 418 29192
.