maatwerk

 

Maatwerk, jouw vraag is onze uitdaging

Ben je op zoek naar een speciaal levend standbeeld? Of naar een typetje voor jouw evenement? En deze hier niet gevonden? Neem dan contact met ons op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn voor maatwerk. In veel gevallen kunnen we op korte termijn nieuwe creaties maken. Zowel voor levende standbeelden als voor typetjes. Maatwerk is voor ons een creatie maken, die toegespitst op de specifieke wensen van de klant. Jouw vraag is onze uitdaging.

Voorbeelden van  maatwerk

Stel dat je een sfeervolle kerstmarkt aan het organiseren bent. Het thema is Charles Dickens. Op onze website vind je geen levende standbeelden die in jouw thema passen. In overleg kunnen we dames en heren kostuums maken in het Dickens thema. Zowel arme als rijke mensen.

Je bent tandarts en opent je nieuwe praktijk. Je wilt bij de ingang een ludiek levend standbeeld, die ervoor zorgt dat het publiek met een glimlach binnenkomt. Wij kunnen zorgen in overleg voor een passend beeld. Dit maatwerk maken wij dan voor jouw opening.

 

Unieke typetjes

Ben je op zoek naar typetjes voor je verjaardag, bruiloft of bedrijfsfeest? Wij hebben een groot assortiment kostuum voor verschillende typetjes. Teveel om allemaal op deze website te vermelden. Wij werken met ervaren artiesten die al enige jaren ervaring in het vak hebben. Zoek je een bepaald persoon, dan proberen wij je te helpen! Denk aan hilarisch uitziende typetjes. Of aan typetjes met bekende accenten.

De inzet van artiesten is geschikt om dingen uit te delen, of zich gewoon onder uw gasten te mengen. Of eventueel je quiz te presenteren. Vraag gerust, dan onderzoeken wij wat de mogelijkheden zijn.

 

interesse? en hoe nu verder?

Heb je interesse in een levend standbeeld of een typetje als maatwerk voor jouw evenement, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Wij kunnen dan samen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

contactgegevens

telefoon:  Hillie Weerman-Smits : +31 (0)6 418 29192  –  e-mailadres : info@beeldenkabinet.nl

Levend standbeeld Versier mij

LOCATIE

Holthe 1
9411 TL Beilen

E-mail

info@beeldenkabinet.nl
www.beeldenkabinet.nl

telefoon

+31 (0) 6 418 29192
.