entertainment schoenpoetser

LIVING STATUES

Een Betoverende Beleving

Bij ons draait alles om verhalen – verhalen waar living statues de hoofdrol spelen. Deze unieke personages komen tot leven en nemen het publiek mee op een reis vol verwondering. Onze acts worden gekenmerkt door creativiteit, talent, interactie met het publiek en oogstrelende kostuums. Samen smelten deze elementen samen tot een meeslepende voorstelling die mensen met open mond en een brede glimlach achterlaat.

Onze Diverse Cast van Living Statues

Bij Beeldenkabinet vind je een breed scala aan living statues die allemaal uniek zijn in hun eigen recht. Van klassieke ‘stilstaande’ beelden tot striphelden, van beroemde tv-personages tot fantasiewezens – onze living statues zijn er in allerlei vormen en maten. 

Drentse klederdracht, boer en boerin
Kousenmeisje industrialisatie Emmen
levend standbeeld hunebedbouwers
levend standbeeld bellenclown bellenblazen
levend standbeeld pippi langkous
levend standbeeld bevroren
levend standbeeld nar hofnar
Ei van Columbus Living statue
levend standbeeld piratenvrouw
levend standbeeld clown
bloemist florist living statue
living statue bacchus god van de wijn
levend standbeeld kapster pop-art
levend standbeeld ma flodder
levend standbeeld jozef en maria en kindje jezus
Domitianus Romeinse keizer
living statue louise beton louis vuitton
levend standbeeld musketier Eén voor allen
levend standbeeld andre hazes n beetje verliefd
levend standbeeld petrus bij de hemelpoort
living statue schijnheilige
meneer de bok levende standbeelden
living statue prinses in het zilver
ma flodder en opa als living statues
living statue cupido liefdespijl
Snotjong levend standbeeld
living statues hofdames
levend standbeeld zeebonk
living statue ridder
living statue jonkvrouw
Opwindpop levend standbeeld
ijskoninginnen
living statue fantasy bosnimf
Matching oranje
Mr en Mrs Brownlow Charles Dickens
Duo clown
Gameboy
Venetiaans carnaval
Mad Scientist
Vrouwtje Theelepel
levend standbeeld tulpen uit amsterdam
levend standbeeld saartje

Dit is slechts een greep uit onze diverse cast van living statues. Wat ze allemaal gemeen hebben, is hun vermogen om emoties op te roepen, van lachen tot ontroeren, en je vaak sprakeloos achter te laten.

Living Statues voor Elke Gelegenheid

Of je nu een festival, een bedrijfsuitje, een open dag, of een ander evenement organiseert, onze living statues voegen een uniek en memorabel element toe aan elke gelegenheid. Ze kunnen je laten lachen, ontroeren en soms zelfs verbijsterd achterlaten. Met hun onwrikbare stilstaande poses en prachtige kostuums zullen ze zeker de aandacht van je publiek trekken.

Living Statues Boeken bij Beeldenkabinet

Bij Beeldenkabinet begrijpen we dat je misschien al geïnspireerd bent geraakt door onze living statues en dat je ze graag zou willen boeken voor jouw speciale gelegenheid. Het proces om onze living statues te boeken is eenvoudig en probleemloos.

Om te beginnen, neem gewoon contact met ons op via de aangegeven contactgegevens op onze website. We staan klaar om jouw wensen te bespreken en samen te werken aan een op maat gemaakte living statue-ervaring die perfect past bij jouw evenement. Of je nu specifieke standbeelden in gedachten hebt of advies nodig hebt bij de selectie, ons team staat voor je klaar om je te begeleiden.

Na het bespreken van jouw behoeften en wensen, zullen we een offerte opstellen die past bij jouw budget en vereisten. Zodra alles is overeengekomen en bevestigd, kun je met een gerust hart uitkijken naar een onvergetelijke ervaring met onze betoverende living statues.

Bij Beeldenkabinet willen we de magie van living statues voor jouw evenement mogelijk maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen en de eerste stap te zetten naar een betoverende ervaring met onze living statues. Wij staan klaar om jouw evenement tot leven te brengen!

LOCATIE

Holthe 1
9411 TL Beilen

E-mail

info@beeldenkabinet.nl
www.beeldenkabinet.nl

telefoon

+31 (0) 6 418 29192
-