Living statues festival organiseren

 

Wat is een living statues festival?

Een living statues festival is een festival waarbij een aantal levende standbeelden het publiek verwonderd. Stilstaand op een sokkeltje zie je de meest uiteenlopende creaties. Iedereen kent de levende standbeelden op de Dam in Amsterdam of op Las Ramblas in Barcelona. Maar waarom een eind reizen? Een living statues festival kun je ook zelf laten organiseren in uw stad, dorp of winkelcentrum.

Voor wie is een living statues festival?

Het grote voordeel van een living statues festival is dat het voor jong en oud is. Het maakt niet uit wie je bent en waar je vandaan komt. Living statues vermaken iedereen. 

Waarom een living statues festival

Iedere vereniging of organisatie in steden, dorpen of winkelcentra willen bezoekers trekken naar hun centrum. Een living statues festival kan daarbij helpen. Het is een activiteit voor iedereen, het is een geluidsarm festival en het heeft bewezen om veel bezoekers/toeristen aan te trekken. Voor winkeliers en voor de horeca een welkom evenement.

Wat is het prijskaartje van living statues festival

Een living statues festival kun je zo groot of klein maken als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld een marktplein al in de spotlights zetten met vier beelden. Wil je een heel centrum inclusief winkelstraten voorzien van living statues kun je al snel denken aan 10 tot 15 beelden. Uiteraard helemaal afhankelijk van de grote van uw centrum en van uw budget.

De kosten van living statues variëren van circa € 350,- tot wel € 800,- per beeld. De beelden treden op van bijvoorbeeld 13:00 tot 17:00 uur, waarbij ze wel zo nu en dan even pauze moeten nemen.

wat kan Beeldenkabinet voor u betekenen?

Beeldenkabinet heeft een groot netwerk in living statues. Daarbij worden er jaarlijks nieuwe creaties ontworpen en gemaakt door Beeldenkabinet. Wij kunnen een festival voor jullie organiseren waarbij wij een x-aantal beelden leveren vanaf € 350,- per beeld. Afhankelijk van het aantal beelden wordt er een mix gemaakt tussen volwassenen beelden en kinderbeelden (de oooohhhh-factor). Wij streven naar 100% kwaliteit van de acteurs en de act die ze opvoeren.

Daarnaast denken wij graag met je mee over de promotie van het evenement. Is het bijvoorbeeld een prettig idee voor uw ondernemers dat er een wandelroute is, waarbij de winkels en horeca gepasseerd worden? Is het een idee om een fotowedstrijd te koppelen aan het festival?

interesse? en hoe nu verder?

Heb je interesse in een living statues festival in uw stad, dorp of centrum, neem dan vrijblijvend contact met mij op. Wij kunnen dan samen onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

contactgegevens

telefoon:  Hillie Weerman-Smits : +31 (0)6 418 29192  –  e-mailadres : info@beeldenkabinet.nl

Levend standbeeld Spongebob Squarepants

LOCATIE

Holthe 1
9411 TL Beilen

E-mail

info@beeldenkabinet.nl
www.beeldenkabinet.nl

telefoon

+31 (0) 6 418 29192
.